iPhone reparatie vermijden

‘Safe in the Clouds!'

Je hoeft maar het nieuws te volgen en je krijgt te horen dat de zoveelste persoon of bedrijf is gehackt, terwijl er wordt geadverteerd over hoe veilig en voordelig het is om je gegevens in de ‘cloud' op te slaan. Vooral als het gaan om bestanden die niet via de appstore zijn gedownload, maar op een externe of interne harde schijf of een geheugen apparaat staan opgeslagen. Maar hoe veilig is het gebruik van de cloud? Het antwoord ligt voornamelijk in het gebruik van de cloud en het beveiligen daarvan. Het begint als eerste met het inloggen met een sterk wachtwoord. Het hebben van een sterk wachtwoord en het regelmatig vervangen daarvan beperkt de toegang van hackers in je cloud omgeving. Het advies dat vaak wordt gegevens is om gebruik te maken van een tweestapsverificatie methodiek, zodat het voor cybercriminelen moeilijk is om toegang te krijgen tot je opgeslagen bestanden. Je voegt met een tweestapsverificatie een extra beveiliging laag aan je account. Een andere tip om je cloud te beveiligen is het gebruik van een veilig netwerk om tot je gegevens te komen, dus niet via een openbaar wifi-netwerk. Tot slot is het advies om geen bestanden te bewaren waarin wachtwoorden of kopieën identiteitsgegevens op staan. De top cloud omgevingen die je kan gebruiken om je gegevens op te slaan zijn: Dropbox, Google Drive, iCloud en OneDrive.

Mocht je telefoon defect zijn, waardoor je geen toegang kan krijgen tot je opgeslagen bestanden, niet getreurd want bij GSMReparatiePlaza te Breda kunnen ze je helpen om dit probleem op te lossen. In een mum van tijd heb je weer toegang tot je foto's en filmpjes.

Als je een ingewikkelder probleem hebt met Apple devices dan is dit de beste iPhone Reparatie Breda met een geode prijs/kwaliteit verhouding.