Betonboren

U wilt een goede betonboor kopen?

Wanneer u wilt gaan boren in beton dient u met een aantal zaken rekening te houden. Niet iedere boor is geschikt voor iedere klus of voor iedere boormachine. We leggen u graag uit waar u rekening mee dient te houden.

Welke verschillende betonboren zijn er?

Om te boren in beton kunt u verschillende betonboren gebruiken. Zo zijn er betonboren die in een normale boormachine passen , maar ook met een zogenaamde SDS-plus en SDS-max aansluiting. Het is belangrijk om eerst naar het type boormachine te kijken alvorens u een betonboor gaat kopen.

Kwaliteit betonboren

Het spreekt voor zich dat er verschillende kwaliteiten bestaan in betonboren. De standaard kwaliteit heeft 2 snijkoppen , de betere betonboren , waarmee u ook in harde betonsoorten kunt boren , hebben 4 snijvlakken. Deze zijn uiteraard ook duurder maar de levensduur is ook zeer veel langer. Moet u door een betonnen muur boren , dan is de standaard kwaliteit vaak goed genoeg , maar bijvoorbeeld in dekken zit vaak staal verwerkt , hiervoor is een 4-snijder betonboor echt wel aan te raden. een standaard betonboor zal dit zware werk niet aankunnen. Voor het boren in een eenvoudige bakstenen muur kunt u gebruik maken van de standaard betonboor , of van een steenboor.

Lengte betonboren

Bij boorkopen.nl vindt u niet alleen alle diktes betonboren , maar ook zeer veel verschillende lengtes van 110 mm tot aan wel 600 mm , zowel in de standaard uitvoering alsook de SDS-plus en SDS-max varianten. Deze zijn allemaal uit voorraad leverbaar.

Bij boorkopen.nl vindt u alle soorten betonboren en alle gewenste maten en lengtes en vindt u alle informatie die u in staat stelt een goede keuze te maken uit de beschikbare varianten.